1 - 5

RKVVO MO15-1

Meisjes onder 15 zaterdag, MO15-1, 2e klasse 10

24 september 2016 13:30

Zaterdag 24 september werd om 13.30 uur afgetrapt voor de tweede competitiewedstrijd uit tegen de MO15-1 van FC Eindhoven AV. Op papier een redelijk onbekende tegenstander.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het was RKVVO die als eerste de leiding in de wedstrijd nam, 0-1. Niet veel later kwam FC Eindhoven AV op gelijke hoogte. Dit was ook de ruststand, 1-1.

Na rust was het RKVVO dat meer de aanval zocht en was het wachten op de tweede goal. Na een handvol kansen te hebben gemist viel uiteindelijk de tweede en kort daarna de derde goal voor RKVVO. Op dat moment was de wedstrijd gespeeld. Dat de stand nog werd uitgebouwd tot 1-5 was voor de statistieken, maar zeker niet onbelangrijk voor het doelsaldo. Je weet maar nooit.