0 - 10

RKVVO MO15-1

Meisjes onder 15 zaterdag, MO15-1, 2e klasse 10

8 oktober 2016 11:00

Zaterdag 8 oktober jongstleden stond de tweede uitwedstrijd op het programma voor de MO15-1 van RKVVO uit tegen de MO15-2 van Nuenen. Voor Nuenen de kans om van de nul af te komen qua punten, voor RKVVO zaak om Nuenen niet te onderschatten.

Na een rommelig eerste kwartier waarbij beide ploegen moeite hadden om de bal langdurig in bezit te hebben, was het RKVVO die de wedstrijd open brak door als eerste te scoren. Voor rust werd de keepster van Nuenen nog twee keer gepasseerd zodat RKVVO de rust in ging met een 0-3 voorsprong.

Na rust tapte RKVVO uit een ander vat door de tegenstander direct op eigen helft vast te zetten. Uit de vele aanvallen die daarna volgde werd nog 7 keer !!! gescoord. Eindstand 0-10 in het voordeel van RKVVO. Een goede generale voor de kraker op zaterdag 15 oktober thuis tegen de MO15-1 van Valkenswaard.

Programma:

Zaterdag 15 oktober: RKVVO MO15-1 - SV Valkenswaard MO15-1, 11.30 uur, Sportpark Heikant.