1 - 3

RKVVO MO15-1

Meisjes onder 15 zaterdag, MO15-1, 2e klasse 10

5 november 2016 13:00

Na de nederlaag in de topper tegen koploper Valkenswaard en het verzetten van 2 tussentijdse wedstrijden was het weer de beurt om in actie te komen voor de competitie. Tegenstander Bladella. Op basis van de ranglijst en de onderlinge resultaten van Bladella tegen de andere ploegen in de competitie zou dit te doen moeten zijn voor RKVVO. Geheel okselfris begon RKVVO niet aan de wedstrijd omdat er nog diverse speelsters waren die links en rechts wat pijntjes hadden. Voorzichtigheid geboden dus.

In het eerste kwart van de eerste helft hadden beide ploegen moeite om hun draai te vinden en oogde het allemaal wat slordig. Het was pas diep in de eerste helft dat RKVVO het initiatief in de wedstrijd nam en na een paar vloeiende acties de score opende door goals van Kiki Fellinger en Lise van Gerwen. Ruststand 0-2 in het voordeel van RKVVO.

Na rust veranderde er niet veel. RKVVO dat probeerde snel haar spitsen te bereiken, Bladella dat incidenteel voor de goal van RKVVO kwam. Na rommelig uitverdedigen van RKVVO kwam Bladella geheel onverwachts terug in de wedstrijd door de 1-2 te scoren. Op dat moment kon de wedstrijd beide kanten op draaien omdat RKVVO verzuimde om de kansen die ze kregen te benutten, maar de keepster van Bladella stond steeds op de juiste plaats. Het duurde echter niet lang dat RKVVO wederom na mooi voorbereidend samenspel de wedstrijd definitief naar zich toe trok door een goal van Kiki Fellinger. Eindstand 1-3 in het voordeel van RKVVO. Ondanks dat het veldspel beter kon, toch 3 belangrijke punten in de pocket.

Programma:

Zaterdag 12 november: RKVVO MO15-1 - Nieuw Woensel MO15-2, 13.00 uur, Sportpark Heikant.