8 - 0

Nieuw Woensel MO15-2

Meisjes onder 15 zaterdag, MO15-1, 2e klasse 10

12 november 2016 13:00

Zaterdag 12 november stond de 7e competitiewedstrijd op het programma thuis tegen de MO15-2 van Nieuw Woensel. Voor RKVVO was het opdracht simpel, de 3 punten in eigen huis houden. Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd. Naarmate de eerste helft vorderde werd Nieuw Woensel steeds verder teruggedrongen op hun eigen helft en was het wachten dat RKVVO het overwicht zou gaan uitdrukken in goals. Deze vielen uiteindelijk ook door goals van Daniek Weijers en Kiki Fellinger zodat RKVVO de rust in ging met een 2-0 voorsprong.  In de tweede helft zette RKVVO een tandje bij en bouwde de stand uit naar een 8-0 overwinning. Wederom 3 punten, gewerkt aan het doelsaldo maar belangrijker de gewenste aansluiting met de directe concurrenten die volgende week tegen elkaar spelen. Op naar de volgende wedstrijd!

Programma:

Za 19 november: Hilvaria MO15-1 - RKVVO MO15-1, 14.00 uur, Sportpark de Roodloop, Hilvarenbeek