Meisjes onder 15 zaterdag, MO15-1, 2e klasse 10

Datum

3 december 2016 11:30

Accommodatie

Onbekend

Na het onnodige gelijkspel van afgelopen zaterdag tegen Boxtel, stond er wederom een uitwedstrijd op het programma. Tegenstander de MO15-1 uit Gilze.

Ondanks dat de temperatuur slechts enkele graden boven nul was, waren de omstandigheden om te voetballen uitstekend. Op het mooie complex van vv Gilze werd klokslag 11.30 uur afgetrapt voor de 10e competitiewedstrijd. Na een aftastend begin, drong RKVVO de tegenstander steeds verder terug op eigen helft en beperkte Gilze zich hoofdzakelijk tot verdedigen. Halverwege de eerste helft was het Lise van Gerwen die alert reageerde op een afvallende bal door de 0-1 op het scorebord te zetten. Gilze kon hier weinig tegen inbrengen. Vlak voor rust bracht aanvoerder en topscorer Kiki Fellinger de 0-2 ruststand op het scorebord door de bal met haar linkervoet! werkelijk fantastisch over een afstand van meer dan 20 meter over de keepster van Gilze te krullen.

Na rust een ongewijzigd speelbeeld. Gilze dat het wel probeerde, maar RKVVO was met haar snelle uitbraken veel gevaarlijker, maar goals bleven vooralsnog uit. Toch was het RKVVO dat nog een keer scoorde na een snelle counter waarbij Mirte van Beers recht op de keepster van Gilze afging en beheerst en koelbloedig scoorde. Eindstand 0-3 in het voordeel van RKVVO.

Een groot compliment voor het team dat na het dure gelijkspel tegen Boxtel de rug strekte en haar ritme weer vond. Daarnaast was het voor de 7e keer in 13 wedstrijden (inclusief de 3 bekerwedstrijden) dat de verdediging van RKVVO de nul hield. Een puike prestatie.

Woensdag 7 december aanstaande treedt RKVVO thuis aan voor de 2e ronde in de bekercompetitie tegen Oirschot Vooruit. Een niet te onderschatten tegenstander. Een mooie wedstrijd om naar uit te zien.

Zaterdag 17 december staat de 5e thuiswedstrijd voor de competitie op het programma tegen de MO15-1 van Helvoirt.