Vandaag moesten we allemaal al erg vroeg op! We speelden uit tegen Acht JO9-3.

Keeper (1e helft) Benthe (2e helft) Jurre.
Achterhoede: Dean , Julian, Liam
Middenveld Jens , Nathan, Jurre en Bente
Spits Kane
Invaller : Kleine Liam alias Messi

De achterhoede vormde een mooi blok. Met in de goal Bente die normaal heel goed kan aanvallen en verdedigen, maar ons vandaag ook even haar keeper skills liet zien.
Julian, Dean en Liam hebben erg goed verdedigd! Bente heeft goed de ballen gevangen en met haar goede uittrappen zorgde zij ervoor dat ons middenveld goed naar voren kon spelen. Via Nathan en Jens konden Jurre en Kane mooie combinaties maken en samen met Messi kwamen ze al gauw voor het doel van de tegenstander.

Samen hebben ze vandaag goede kansen gecreëerd. Jurre en Jens konden allebei een keer op goal schieten.
Acht kwam door een goede combinatie voor onze goal en opende de score 1-0.
RKVVO lieten de kopjes niet hangen en gingen gelijk in de tegenaanval en nog voor rust scoorde Kane het eerste doelpunt uit een assist van Jens. Dit na een mooie combinatie van Bente, Jurre en Liam mooi vooruit spelend. Heel goed gedaan!! 1-1.

De tweede helft werd er gewisseld en ging Jurre in de goal. Spannend want hij speelde een hele goede eerste helft in de voorhoede.
Jurre heeft een aantal hele goede reddingen verricht en hield ons daarmee in de wedstrijd.
Na weer een mooie combinatie van al onze spelers zette Bente met een mooie assist Kane alleen voor de keeper. Hij bleef kalm en maakte het mooi af in de verre hoek! 1-2!

Vervolgens werd het nog even spannend en stond de tegenstander opeens met zijn 5-en alleen voor onze goal, deze bal was onhoudbaar voor onze keeper. 2-2!

RKVVO ging snel naar de middenstip met nog maar een paar minuten op klok en met de stand op 2-2 was er geen tijd te verliezen. Nathan en Jens pakte goed de ballen af op het middenveld. Hierdoor kon Bente gaan aanvallen en ze schoot op doel, helaas in de handen van de keeper, maar die was dan ook wel erg goed vandaag!

Onze spelers bleven goed aanvallen en combineren en uit een 2e assist van Bente kon Kane vandaag zijn derde goal maken!! Eindstand 2-3!