Wedstrijd duurt helft te lang voor RKVVO JO9-5

15 oktober 2016 9:15

Accommodatie

Onbekend

Opstelling RKVVO JO9-5JM

Na het mooie gelijkspel tegen Tongelre moesten we vandaag tegen Brabantia JO9-7. Het team was compleet waardoor er 4 wissels waren.

De eerste helft begon en Brabantia was in het begin iets sterker en kreeg ook wat kansjes. In de 5e minuut scoorde ze de 1 - 0. Hierna werd de wedstrijd spannender en kwam RKVVO er een aantal keer goed uit, maar helaas viel bij een uitbraak van Brabantia in de 16e minuut de 2 - 0. RKVVO gaf echter de moed niet op en vlak voor rust wist Stan de Wild met een mooi schot de 2 - 1 te maken. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft was nog maar net begonnen of Brabantia maakte de 3 - 1 en  na 26 minuten viel ook de 4 -1. Ondanks dat RKVVO goed verdedigde en het ook af en toe nog wel bij het doel van Brabantia kwam, vielen de doelpunten helaas voor ons aan de verkeerde kant.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Tongelre JO9-3 en gaan we weer op jacht naar de eerste overwinning.