RKVVO JO11-2 verliest nipt van EMK JO11-1

Max Buijs (corner)
Max Buijs (afstandschot)

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 26

16 maart 2017 19:00

Vandaag de wedstrijd tegen de nummer twee EMK JO11-1. We hopen na de slechte start de overwinning te kunnen pakken. In de kleedkamer werd door de trainers nog maar eens extra benadrukt hoe belangrijk een goed begin was.

Het eerste fluitsignaal er werd afgetrapt. Het oogden allemaal wat afwachtend bij RKVVO en na een foutje in de verdediging lag de bal na welgeteld 63 seconden in het net 0-1. Kop omhoog en doorgaan. Toch kwam RKVVO er het eerste kwartier niet uit en nadat de spits van EMK zo door de verdediging liep stond het 0-2. Vanaf dat moment was er een ommekeer bij RKVVO. De rug werd gerecht en nog voor de twintigste minuut werd de stand terug gebracht door een doelpunt van Max Buijs uit een corner van Coen van Deijck, 1-2. Vervolgens kreeg RKVVO nog een groot aantal kansen zo werd de bal 2x van de lijn gehaald en eindige de paal nog op de paal, maar hij wou er gewoon niet in. Russtand 1-2.

In de rust werd nog eens bestempeld dat RKVVO veel beter was dan het op de counter spelende EMK. RKVVO trok de goede lijn na de rust door. Er werden weer veel kansen gecreëerd, maar toch ging de bal er lang niet in. Tot een schot van Max Buijs werd aangeraakt door een verdediger, de keeper was kansloos, 2-2. Er stonden toen nog 11 minuten op de klok. Ging RKVVO dan de wedstrijd nog winnen? In de laatse minuut werd onder andere twee keer de paal geraakt en een paar goede kansen belandden in de handen van de keeper van EMK. Met nog 2 minuten op de klok kreeg de verdediger van EMK de bal die het met een 'zondagsschot' probeerde, in eerste instantie kon Lars de bal nog pareren maar daarna was het toch de aanvaller die de bal kon binnen schieten, 2-3. Vlak daarna nog één kans voor RKVVO, maar ook deze ging er niet in. Het laatste fluitsignaal, eindstand 2-3. De teleurstelling was zowel bij spelers als trainers groot. Heel hard gewerkt maar toch met lege handen. Zaterdag de kansen afmaken en dan gaan we zeker de punten pakken!