Steeds beter voetballend RKVVO JO9-5 onderuit tegen Wilhelmina Boys JO9-4

25 maart 2017 9:30

Scheidsrechter

Berend Wibbens

Opstelling

Opdeze mooie zonnige ochtend stond de thuiswedstrijd tegen Wilhelmina Boys JO9-4 op het programma. De goede trainingen en het steeds beter wordende spel van RKVVO gaf vertrouwen in een beter resultaat dan de 10 - 0 nederlaag van een paar weken terug.

Vanaf het begin ging RKVVO goed de strijd aan tegen de tegenstanders uit Best. Verdedigend stond het weer goed met Willem in het doel en Stan en Mika als verdedigers. RKVVO kwam er een aantal keer uit via het middenveld met Tygo en Milo, maar echte kansen waren er nog niet. Helaas wist Wilhelmina Boys aan de andere kant wel het net achter willem te vinden en zo de 0 - 1 op het scorebord te zetten. RKVVO liet de kopjes niet hangen en via een aanval over links van Luuk kwam de bal bij Simon terecht die met een geplaatst schot de keeper wist te passeren en zo de 1 -1 scoorde. Helaas was het al snel weer Wilhelmina Boys dat op voorsprong kwam en hierdoor was het 1 - 2 bij rust.

In de tweede helft ging RKVVO weer goed verder en kwam Xander weer in de aanval en Rens vanaf het middenveld. Helaas was het in de eerste 10 minuten toch weer Wilhelmina Boys dat 3 keer doel trof. RKVVO kreeg nog wel wat kansjes via Rens en Simon, maar helaas werd er niet meer gescoord. tegen het eind van de wedstrijd werd het toch nog 1 -7 voor Wilhelmina Boys.

Wederom een goede wedstrijd van RKVVO waarbij de punten toch bij de tegenstander uitkwamen. Het spel wordt met de week beter en er is al een enorme groei behaald sinds het begin van het seizoen. Volgende week in de thuiswedstrijd tegen DBS JO9-10 is er weer een kans voor de overwinning.