Onder 13, JO13-2, Groep 6 56

2 september 2017 11:45

Scheidsrechter

Fons Das

Vandaag nam de JO13-2 het op tegen Wodan JO13-3 voor ons een onbekende tegenstander. Vanwege enkele afwezigen had RKVVO slechts 11 spelers.  Ondanks dat werd er afgetrapt.

RKVVO startte direct fel en het was goed te merken dat onze tegenstander nog niet veel had gevoetbald. RKVVO creëerde direct een aantal kansen maar in de openingsfase leidde dat niet direct tot een doelpunt. Toch kwam na enkele minuten spelen de 1-0 op het scorebord. Rens lobte de bal op een geweldige manier over de keeper. Zelfs de trainers namen hun pet af voor deze goal, een goal die bepalend was voor het verloop van de rest van de wedstrijd.

Er werd goed combineerd en er werden steeds zeer goede aanvallen opgezet. Deze keer kwam de goal op naam van Coen van Deijck die er 2-0 van wist te maken. De eerste twee doelpunten waren een voorbode voor de rest van de wedstrijd. Wodan had nauwelijks iets in te brengen enkel als RKVVO nonchalant de bal probeerede uit te verdedigen. Vlak na de 2-0 wist Rens er alweer 3-0 van te maken. Rens excelleerde vandaag in de aanval door middel van goede acties en passes. De verdediging wist niet wat ze met hem aan moesten.

Ploteseling was daar toch ineens Quinn die zich eigenlijk afgemeld wegens een blessure. Quinn viel in en enkele minuten later maakte hij er 4-0 van. vanaf dat moment was Wodan de hoop op enig resultaat verloren en kon RKVVO vrij voetballen. Coen van Deijck wist drie keer achter elkaar te scoren en dat zorgde voor een 7-0 ruststand.

In de rust werd door de trainers aangehaald dat het achterin nog wat feller mocht en dat het doel was om de 0 te houden deze wedstrijd. Ook sloten er na de rust twee spelers van de E1 aan.

Vlak na rust was het Wodan die een aantal goede kansen wisten te creëeren. RKVVO was niet bij de les en dat zorgde voor een tegentreffer, 7-1. Het was nu de taak om de vorm van de eerste helft weer op te pakken. Gelukkig zorgde RKVVO hier al snel voor en uit een scrimmage wist onze nieuweling Luc de 8-1 binnen te werken. Vanaf dit moment waren er weer veel goede aanvallen van de kant van RKVVO, er werd goed gespeeld en de spelers wisten elkaar goed te vinden.

Dat zorgde dan ook voor de 9-1. Een diepte pass op Alexander die 1 tegen 1 de keeper wist te verschalken. Onder tussen had ook Yannick nog een aantal goede reddingen verricht door goed voor zijn goal te keepen. Ondanks de counters van Wodan bleef RKVVO gemakkelijk op de been. De 10-1 viel al snel door een doelpunt van Rens, die het vandaag zichtbaar op zijn heupen had. Hij wist namelijk ook de 11-1 te scoren. Wodan was niet genoeg bij machten om RKVVO in de problemen te brengen en dat leidde tot de 12-1 via Coen van Deijck.

Ondanks de grote voorsprong bleef RKVVO spelen als een team. Er werd nauwelijks voor eigen succes gegaan en dat zorgde dan ook voor de vele kansen en de 13-1 via de voet van Rens. Ook bij de 14-1 was Rens de doelpuntenmaker. Hij omspeelde eerst enkele verdedigers en daarna ook nog de keeper, een top goal. De eindstand werd bepaald door Luc die zijn tweede van de middag wist te scoren, 15-1!

De trainers waren erg tevreden, goed gevoetbald en doorgestreden tot het laatste fluitsignaal zeker een compliment waard! Over de Man of the Match van vandaag hoefden de trainers niet lang te discussiëren. De Man of the Match van vandaag is Rens Bolck!  Rens speelde een uitstekende wedstrijd. Met zijn zes doelpunten en enkele assists was hij de beste man op het veld vandaag. Vooral zijn eerste en laatste goal sprongen er bovenuit. Super gedaan vandaag en een verdiende Man of the Match! Als iedereen deze lijn kan doortrekken dan kunnen we een mooi seizoen tegemoet zien!

Volgende week wacht Dosko'32 uit, ook zij hebben gewonnen vandaag, eens kijken hoe we dan voor de dag komen!