5 - 0

Reusel Sport/CoTrans MO17-1

Meisjes onder 17, MO17-1, 2e klasse 10

7 oktober 2017 13:00

Na het behalen van de tweede ronde in het KNVB bekertoernooi, de thuisoverwinning op Nuenen en de krappe 1-0 nederlaag uit in de topper tegen Oirschot Vooruit stond zaterdag 7 oktober de derde wedstrijd van de competitie op het programma met een thuiswedstrijd tegen het op papier onbekende Reusel Sport. De eerste 15 minuten waren duidelijk in het voordeel voor Reusel Sport. Echter tot grote kansen kwam Reusel Sport niet. De eerste beste tegenaanval van RKVVO was direct raak. Vervolgens bouwde RKVVO de stand uit naar een 3-0 ruststand door zeer efficiënt om te gaan met de kansen. Na rust een ongewijzigd spelbeeld. RKVVO controleerde de wedstrijd en liep simpel uit naar een 5-0 eindstand.

Zaterdag 28 oktober speelt RKVVO wederom een thuiswedstrijd met als tegenstander Bergeijk. Tussendoor speelt RKVVO uit tegen Sint Michielsgestel in de tweede ronde van de KNVB bekertoernooi. Een tegenstander die uitstekend in de competitie en het bekertoernooi is beginnen. Een pittige loting dus!

Peter van Uum

Programma:

Zaterdag 21 oktober: Sint Michielsgestel - RKVVO, 13:00 uur, Sportpark Zegenwerp, Sint-Michielsgestel;

Zaterdag 28 oktober: RKVVO - Bergeijk, 13:00 uur, Sportpark Heikant, Veldhoven.