Tivoli JO9-2

Onder 9, JO9-3, 5e klasse 039

2 december 2017 9:00

Opstelling

Op deze koude decemberochtend komt Tivoli JO9-2 op bezoek. Bij RKVVO ontbreekt Simon door ziekte waardoor Rens zijn plaats in het doel inneemt.

RKVVO begint vol op de aanval en krijgt al snel wat kansen om de score te openen. Helaas stond het vizier nog niet op scherp en wist de keeper van Tivoli een flink aantal doelpogingen van Guus, Milan en Stan tegen te houden. Zoals vaak in het voetbal zie je dan dat de tegenstander aan de ander kant wel scoort. Bij de eerste uitval wist Tivoli de bal langs Rens te spelen en kwam zo op een 0 - 1 voorsprong.. RKVVO schakelde nog een tandje bij en wist Guus de gelijkmaker te scoren. Vlak voor de time out wist Guus RKVVO ook nog op een 2 - 1 voorsprong te brengen. In de time out  kwamen Luuk en Lisa in het team. Even leek Tivoli via een van hun weinige aanvallen te scoren, maar Rens was goed op zijn hoede en wist de bal goed tegen te houden. Stan zorgde met een goed schot, na een mooie dribbel, de 3 - 1 te scoren. Meteen hierna was ook Milan trefzeker, waarna Stan met zijn tweede treffer voor de 5 - 1 zorgde.  Na een kwartier spelen zorgde Guus met al weer zijn derde treffer voor de 6 - 1. Hierna werd het Lisa time. In twee minuten tijd wist ze twee keer te scoren (met assists van Stan en Guus). Op slag van rust zorgde Guus met twee treffers (met twee assists van Luuk) voor de 10 - 1 ruststand.

In de tweede helft ging RKVVO verder zonder hun topscorer Guus, maar vandaag hadden we een goed alternatief. Want al snel in de tweede helft had Lisa (op aangeven van Milan) haar eerste hattrick van het seizoen te pakken en bracht zo de 11 -  1 op het bord. Vlak voor de time out zorgde Mika met zijn eerste treffer van dit seizoen voor de 12 - 1.  Door een doelpunt van Steven werd het ook nog 13 - 1 en uit de laatste actie voor de time out zorgde Tivoli voor de 13 - 2. Na de time out ging RKVVO verder met aanvallen en al snel had Lisa op aangeven van Steven de 14 - 2 in het netje liggen. Hierna zorgde Steven met een goede actie ook nog voor de 15 - 2.  Met zijn vierde assist van de wedstrijd zorgde Luuk dat Lisa haar vijfde doelpunt van de wedstrijd kon maken en even later zorgde Luuk dat hij zelf ook nog op het scorebord kwam. Hiermee was het voor de tweede keer dit seizoen dat alle veldspelers minimaal 1 doelpunt maken in een wedstrijd. Hiermee was het nog niet afgelopen want vlak voor tijd zorgde Stan op aangeven van Luuk ook nog voor de 18 - 2.

Een goede wedstrijd van RKVVO met een klinkende overwinning met een compliment voor de keeper van Tivoli die nog vele doelpogingen van RKVVO onschadelijk maakte. RKVVO blijft op koers voor de titel. Als volgende week bij Reusel Sport JO9-4 wordt gewonnen is de titel een feit!!