Geen doelpunten tijdens eerste wedstrijd in 2018

0 - 0

RKVVO JO13-2

Onder 13, JO13-2, 3e klasse 10

20 januari 2018 11:45

Vandaag stond de eerste wedstrijd van 2018 op het programma. De JO13-2 ging op bezoek bij De Raven JO13-1, dit was nog een competitiewedstrijd van voor de winterstop. Er stond niets op het spel maar, we wilden 2018 toch goed beginnen. Alexander was vandaag de aanvoerder vanwege het ontbreken van Yannick.

Op een koud en nat sportpark in Luyksgestel werd er afgetrapt door RKVVO. We begonnen wat slapjes aan de wedstrijd waardoor er meteen een kans was voor de Raven. Helaas voor hen stond Bram van de Bogaert een doelpunt in de weg. RKVVO was gewaarschuwd en dat uitte zich in een aantal goede kansen voor onder andere Sjors Donders, hij ging alleen op de keeper af alleen zijn noppen onder zijn schoenen lieten hem in de steek, waardoor de keeper de bal makkelijk kon oprapen. Daarna was het Rens die doorbrak via de rechterkant, een goede voorzet volgde enkel stond er niemand voor de goal om de bal in te tikken. Vlak voor de rust kreeg de Raven nog een goede kans maar deze werd door keeper Bram gestopt. Dit zorgde voor een 0-0 ruststand wat een goede weerspiegeling was van de verhouding op het veld.

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde, het spel golfde op en neer, en er waren kansen over en weer. Zo miste een speler van de Raven 1 op 1 met de keeper en werd een bal voor open goal naast geschoten. Tevens verdedigde Koen Verbeek erg goed en voorkwam zo een aantal goede kansen van de tegenstander. De grootste kans was er aan het einde van de wedstrijd voor RKVVO. Joep Wanten werd diep gestuurd en leek de winnende te gaan maken maar, zijn schot belandde net naast de paal. Tevens de laatste aanval van de wedstrijd. Zo was de eindstand 0-0. Een uitslag waar we zeker op voort kunnen borduren, nog wat meer rust aan de bal dan komt dit zeker goed.

Dan nog  de ‘ Man of the Match’ van deze week. Dit was deze week een makkelijke beslissing voor de trainers. Onze kers verse aanvoerder Alexander speelde en erg goede wedstrijd afgelopen zaterdag. Alexander ging verder met hetgeen waar hij voor de winterstop was geëindigd. Het winnen van veel duels en het positief coachen van mede spelers. Trek dit door gedurende de rest van het seizoen en dan zijn wij als trainers dik tevreden.

Aankomende zaterdag wacht de oefenwedstrijd tegen Rood Wit JO13-2, een wedstrijd waar we vol voor de winst zillen gaan, tot zaterdag!