RKVVO JO9-3 verliest van DBS JO9-6 voor de beker

DBS JO9-6

Groep 3 45

21 oktober 2017 9:00

Opstelling

Vandaag stond de bekerwedstrijd tegen DBS JO9-6 op het programma. Het team was weer compleet om de strijd aan te gaan op het natte kunstgras.

Het was al meteen duidelijk dat het weer een spannende wedstrijd ging worden tussen twee gelijkwaardige teams. Na 4 minuten was het DBS dat de score opende vanuit een corner. RKVVO verdedigde goed met het vaste verdedigingsduo Stan en Mika. Nog voor de time out wist ook Milan vanuit een corner te scoren en zo stond het 1 - 1. In het tweede gedeelte voor de rust nam DBS het heft in handen en liep door 3 doelpunten uit naar een 1 - 4 voorsprong. Vlak voor rust zorgde Stan met een goede bal dat Luuk de 2 - 4 kon scoren. De laatste actie voor rust was van Stan die van grote afstand de bal net over de lat schoot.

In de tweede helft was het toch weer DBS dat scoorde ondanks het goed werken van Rens en Lisa op het middenveld. Vlak voor de timeout was het DBS dat de stand op 2 - 6 bracht. Uit een corner zorgde Stan via een tegenstander nog voor de 3 -6 stand in het fluitsignaal van de time out. RKVVO ging vol goede moed nog proberen om de eerste nederlaag van het seizoen te voorkomen. Met enkele goede uittrappen van Simon kreeg Guus een paar kansen, maar wist helaas niet te scoren. Milan wist halverwege het laatste deel de spanning nog iets terug te brengen met de 4 - 6. Verder kwam RKVVO echter niet meer en zo was de eerste nederlaag een feit en zo het bekeravontuur ten einde.

Volgende week gaan we verder in de competitie met een thuiswedstrijd tegen Valkenswaard JO9-5.