Scheidsrechter

Johan Slegers

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 10 maart begon dan eindelijk de competitie, thuis tegen Geldrop zouden de eerste drie punten binnen gesleept moeten worden. Om 11:45 werd er afgetrapt op sportpark de Heikant.

RKVVO begon te slap aan de wedstrijd, te slordig aan de bal en als we voor de goal kwamen misten we veel kansen. Maar gelukkig was er nog niks aan de hand want het was nog altijd 0-0. Tot dat de spits van Geldrop diep werd gestuurd, achterin waren we niet scherp genoeg en dus wat het plots 0-1. Gelukkig nog tijd genoeg om dit te herstellen. Toch gingen we ondanks een aantal kansen met 0-1 de rust in. In de rust werd toch even besproken dat er een tandje moest worden bijgeschakeld.

Het fluitsignaal klonk we konden weer beginnen. We startte direct fel en dat resulteerde direct in een doelpunt van Luc, die vanaf de punt van de zestien scoorde, 1-1. Vanaf dat moment creërde RKVVO goede kansen en werd er steeds beter gespeeld. Een goede aanval resulteerde in een corner voor RKVVO. De bal kwam voor en kon niet worden verwerkt door de verdediging van Geldrop, daardoor kon Alexander bij de tweede paal inschieten 2-1. RKVVO had binnen 10 minuten de achterstand omgebogen tot een voorsprong. 2 minuten na de 2-1, opnieuw een corner voor RKVVO, deze keer genomen door Luc de bal kwam goed voor en Ruben kon binnen schieten,3-1! Weer 2 minuten later kreeg Oskar de kans om de wedstrijd te beslissen maar de bal belandde in het zijnet. Met nog 1,5 minuut op de klok leek de wedstrijd gespeeld, maar niets bleek minder waar. Opnieuw werd de spits aangespeeld, die passeerde 3 spelers en schoot raak 2-3. Met nog 15 seconden opnieuw een aanval van Geldrop van dezelfde spits die opnieuw scoorde 3-3. De verslagenheid was groot bij zowel spelers, trainers als toeschouwers. Alle arbeid van de tweede helft leek voor niets te zijn geweest.

Uiteindelijk is de wijze les van vandaag dat we twee helften goed moeten voetballen om te kunnen winnen en zelf je kansen afmaken. Het was lastig om een Man of the Match te kiezen. Het is ons toch gelukt, de Man of the Match van deze week is Luc van de Boomen. Luc was overal op het veld te vinden zoals we dat de laatste weken wel vaker zien. Zijn doelpunt en assist gaven uiteindelijk de doorslag. Ga zo door Luc!

Zaterdag 24 maart spelen we thuis tegen FC Eindhoven AV, eens kijken of we dan de verlossende 3 punten kunnen pakken.