Datum

16 september 2018 12:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de laatste bekerwedstrijd tegen DBS op het programma, een oude bekende uit dd competitie van afgelopen seizoen. Alleen bij een 6-0 overwinning zouden we nog door kunnen gaam. Met een grotendeels geïmproviseerde opstelling gingen we vol goede moed van start. De 1e helft werd er goed gevoetvald en waren we de iets betere ploeg. De jansen warrn echter op een hand te tellen. Ondertussen hield onze stand-in keeper Roy de bal twee keer goed tegen. Een verborgen talent stond in de goal.
De 2e helft begonnen we slecht en DBS kwam al snel op voorsprong. Daarna liep het niet meer bij ons. We gaven veel ruimte weg in de verdediging, waar DBS gelukkig niet altijd van profiteerde.  De kansjes die wij kregen werden niet benut en DBS maakte in de 82e minuut de 2-0. Roy wilde vandaag graag de 0 houden, maar dat was helaas niet gelukt. Volgende week krijgt hij een nieuwe kans in de 1e competitiewedstrijd tegen Bladella.