Tom Slotboom (intikker)
Assist: Tim van Herk

6e klasse 649

28 oktober 2018 11:00

Voor ons stond de wedstrijd tegen Casteren 2 op het programma. Iedereen stond alweer iets nuchterder aan de aftrap want die was om 11.00. Het begin was hoopvol, er werd snel druk gezet en de bal ging goed rond, echter duurde dit niet lang. Na een splijtende pass door de defensie kwam Casteren na 9 minuten al op 1-0. RKVVO liet zich niet uit het veld slaan en binnen 10 minuten zorgde Bert voor de gelijkmaker op aangeven van Jelle, 1-1. Daarna ging het mis voor de rust moest de ploeg onder leiding van Paul van der Sangen 3 tegen treffers incasseren waardoor we met een 4-1 achterstand aan de thee gingen.

In de rust werd er een nieuwe formatie gevormd waardoor we meer grip op de wedstrijd zouden moeten krijgen. Kort na het fluitsignaal konden die ideeën alweer de prullenbak in door een weg gegeven strafshop die goed werd benut, 5-1. Na de 5-1 begonnen we pas te voetballen, er was rust aan de bal en met fases ging het bal tempo omhoog. Echter kwamen we in de 60e minuut met 10 man te staan, door een scheldkannonade door Tim van Herk aan het adres van de dienst doende arbiter. Die was daar niet van gediend en presenteerde van Herk de gele prent. Ondanks de man minder situatie bleef het team doorgaan. Eenmaal met 11 man resulteerde dat in de 5-2 via de voet van Tom op aangeven van Tim. De tijd was vervolgens te kort om de achterstand nog recht te breien. In de 86e scoorde Geert nog de 5-3 wat tevens de eindstand was.

Volgende week komt HMVV naar sportpark de Heikant, als we net zo voetballen als in de tweede helft komt het zeker goed!