Lenn Puijnen (scrimmage)
93'

6e klasse 649

11 november 2018 10:00

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Reusel Sport 10 op het programma. Zaterdag avond begon de opwarming van de kelen met de goud gele rakkers al op diverse locaties. Dit was dan ook goed te merken aan het niveau van de wedstrijd.

Na 10 minuten wachten was scheidsrechter van de Pols niet gearriveerd dus werd er geloot en mocht Sven in de eerste helft op de fluit blazen. RKVVO was vanaf het begin af aan niet bij de les en dus keek het na 12 minuten al tegen een 0-1 achterstand aan. Veel slordig balverlies, aanvallen die tot niets leidden en ga zo maar door. Tegen deze gelouterde gepensionneerde professionals moest het de tweede helft toch anders.

In de tweede helft was Erik Pennekamp de klos en kreeg hij de fluit in zijn handen gedrukt. Ook de tweede helft werd niet best begonnen maar ondanks dat was er toch een goede kans voor Geert die in een uiterste poging probeerde de bal al glijdend binnen te werken, helaas ging de bal over en bleef de 0-1 staan. Door een onoplettendheid in de defensie kwam in 65e minuut de 0-2 op het scorebord te staan. Ondanks die achterstand bleef het team knokken want een resultaat tegen dit team was zeker haalbaar ( Uit vertrouwbare bronnen is vernomen dat de keeper met een connexxion bus de parkeerplaats heeft verlaten). Kort na de 0-2 werd er een goede aanval opgezet via de rechterflank, Niels van der Sangen leverde een perfecte voorzet af en Bert hoefde alleen nog maar in te tikken, 1-2. Met nog 20 minuten te gaan was alles weer mogelijk. Toch duurde het lang voor de 2-2 viel. Deze keer 'stoomde' Tim ' Roberto Carlos' van Herk op via de rechterkant en speelde Bert aan die zijn tweede van de ochtend maakte. De gelijke stand stond en het team ging voor meer. Uit een snelle tegenaanval kwamen de Reuselnaren op een onverwachte 2-3. De wedstrijd leek gespeeld want enkel de extra tijd was nog niet verstreken. In de laatste minuut werd Mick ' Ard van Peppen' Vennix onderuit getrokken door een verdediger van Reusel maar scheidsrechter Pennekamp wilde zijn leven niet op het spel zetten en besloot een nieuwe corner te geven, tot ongenoegen van Mick die de verdediger goed duidelijk maakte wat hij van hem dacht. Een goede corner die bleef liggen in de 16 kwam uiteindelijk op de rand van de 16 voor de voeten van Lenn die via het been van de aanvoerder door de benen van de keeper de bal in de goal schoot, 3-3. ( Het schijnt dat de aanvoerder nog steeds in de 16 ligt te balen)

Een wedstrijd waar meer in had gezeten maar die uiteindelijk voelt als een overwinning, aankomende zondag wacht Oirschot Vooruit. Is kijken hoe moeilijk we het die kunnen maken!