... (schot)
65'

6e klasse 649

23 april 2019 18:45

De inhaalwedstrijd tegen DEES zou in het teken staan van revanche na de 3-3 in de eerste wedstrijd. De spelers van DEES hadden er zeker moeite mee gehad dat ze bij ons hun eerste punten hadden verloren. Wij begonnen de wedstrijd zeker niet slecht, maar konden de verkregen kansjes helaas niet verzilveren. DEES had hier minder moeite mee, want hun eerste de beste kans lag er meteen in. Zo bleef het de eerste helft ook gaan. Zij behielden de 0, mede door hun goede keeper. Wij hadden ook een goede invalkeeper met Joris, maar hij was kansloos bij de tegendoelpunten. Door individuele foutjes werden de snelle aanvallers in stelling gebracht en met 1 op 1 had ook Joris geen kans. De tweede helft hadden wij veel minder in te brengen en kon DEES de eindstand op 6-0 brengen. Helaas konden wij er vandaag geen inprikken ondanks mooie schoten van Jesse, Niels F en natuurlijk Ruudje. De laatste had wel een geel bijzonder afstandsschot waar hun keeper zich bijna op verkeek. Zondag tegen Reusel zijn er nieuwe kansen voor ons om drie punten mee te nemen.