6e klasse 649

12 mei 2019 12:15

Scheidsrechter

T. (Tom) Hermans

Met nog enkele wedstrijden te gaan zou vandaag een grote overwinning niet misstaan tegen de hekkensluiter. Dat was meteen ook onze valkuil. Na 4 minuten kwamen wij via Lenn op 0-1, echter een minuut later stond het weer gelijk. We waren veel sterker, zeker technisch gezien en HMVV kon daar alkeen fysieke kracht tegenover zetten.  Verder waren wij ook behoorlijk slordig. We gingen in ieder geval door een doelpunt van ERIK (met een K), met een voorsprong aan de thee. Al snel kwam HMVV weer op gelijke hoogte. In de 60e minuut maakte Jelle de 2-3 en weer kwam HMVV terug.  Tien minuten voor tijd pikte Geert eindelijk zijn doelpunt mee na goed doorzetten.  Deze keer gaven we de voorsprong gelukkig niet meer weg en namen we de drie ounten mee naar Oers. Nog twee wedstrijden te gaan en die gaan we proberen veiden te winnen om het seizoen toch mooi af te sluiten. Volgende week is ook de seizoenafsluiting bij RKVVO, dus na de wedstrijd kunnen we nog gezellig napraten.