Bert Dirks (schot)
75'

6e klasse 649

5 mei 2019 10:00

In een wedstrijd waar voor beide ploegen eigenlijk niks meer op het spel stond, zou er lekker vrijuit gespeeld kunnen worden. Helaas viel Lars al na 5 minuten uit met een schijnbaar zware knieblessure en moest per brancard het veld verlaten. Vlak daarna kregen we langs de zijlijn te horen van Kaylan dat het 1-0 was geworden. Helaas hebben de suporters dat doelpunt van Tim B gemist door de bkessure van Lars. Nog geen tien minuten later klapte Niels S door zijn enkel en moest ook het veld verlaten. Beide spelers zijn naar de dokterspost gegaan, waar ze enkele uren hebben moeten wachten voor ze geholpen werden. De aandacht was hierdoor ook niet echt op de wedstrijd gericht de 1e helft. Vlak na het uitvallen van Niels S, kwam Casteren op gelijke hoogte.
In de 2e helft speelden we een prima pot. Vlak voordat Stefan gewisseld zou worden, kopte hij mooi in na een prima genomen corner van Tom B. Oaul had een voortuiziende blik, want hij zei wissel Stefan maar na de 2-1. Helaas kwam Casteren enkele minuten kater weer op gelijke hoogte. Daarna hadden we het moeilijk en kwamen er maar moeizaam uit, tot een kwartier voor tijd. Bert naakte na een mooie assist van Youri de 3-2. Hiermee was zijn gemiste grote kans voor de rust weer vergeten. Uiteindelijk bleeft het hierbij en behielden we de punten in huis. Dank aan Jan Nouwens voor het fluiten en zijn zoon Luc voor het meespelen!