... (schot)
88'

6e klasse 649

17 maart 2019 10:00

Na twee weken geleden de koploper DEES het eerste puntenverlies toe te brengen, kregen we nu de nummer twee op bezoek. Uiteraard waren we erg gemotiveerd om ook nu weer goed voor de dag te komen. Helaas begonnen we voor de wedstrijd al chaotisch met te weinig tenues, vergeten tenues en het regelen van een scheids binnen het team. Toen alles eindelijk was opgelost konden we aan de gang met een scheidsrechter van Oirschot Vooruit. We begonnen sterk, want al na drie minuten schoot Tim H op goal. Hun keeper kon de bal niet klemmen, waarna andere Tim (B) er als de kippen bij was om dit buitenkansje te verzilveren. Na de goal verliep de wedstrijd wat gezapig met weinig hoogtepunten. De tweede helft was het de omgekeerde wereld. Nu was het Oirschot Vooruit dat na drie minuten de gelijkmaker op het scorebord zette, door onoplettenheid binnen onze ploeg. Even later kon NIels S de bal veroveren bij de middellijn en kwam middels een mooie solo alleen voor de keeper...2-1. Daarna werd de tegenstander sterker en met schoten op de paal en lat bleef het wonderbaarlijk 2-1. In de laatste tien minuten ging het behoorlijk mis bij ons. Met onder andere twee penalties bracht Oirschot Vooruit de eindstand op 2-4. In eerste instantie leken het geen penalties, maar na de wedstrijd wel toegegeven dat de scheidsrechter een goede beslissing had genomen. Uiteraard lopen de emoties op in het heetst van de strijd, maar wij moeten ons als team blijven beheersen zoals we altijd al doen. Dit was een lastige, vervelende tegenstander en we gaan ons gewoon richten op de volgende wedstrijden.