Datum

8 september 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Met de tweede bekerwedstrijd tegen een "oude" bekende zouden we de slechte start van vorige week moeten wegspoelen. We begonnen voortvarend want na 5 minuten lag de bal al in het netje via Tim B. Helaas konden we niet lang van deze voorsprong genieten, want nog geen twee minuten later stond het alweer gelijk. Door fouten op het middenveld en in de verdediging kon UNA de voorsprong uitbouwen naar een 2-4 tot het rustsignaal. Jelle kon in de 20e minuut er nog even voor zorgen dat we op 2-2 kwamen, maar meer zat er niet in de eerste helft.
De tweede helft was niet geweldig waarin wij nog maar een keer scoorden via een pingel. Het "hoogtepunt" was misschien wel de gele kaart voor Kaylan gegeven door een goed fluitende Evi (met dank namens het team).
De tactische tips van Mick moeten nog indalen her en der, maar het gaat straks in de competitie zeker goed komen.