73'
... (schot)

6e klasse 652

19 januari 2020 10:00

De inhaalwedstrijd tegen Unitas was onze eerste wedstrijd in 2020. Bij een overwinning zouden we goede zaken doen op de ranglijst, maar tegen een nog ongeslagen ploeg zou dit nog wel eens moeilijk kunnen worden. Dat bleek uiteindelijk ook het geval. We hadden weinig tot niets in te brengen en mochten ons gelukkig prijzen dat het bij de rust nog maar 0-2 was. Dit was zeker te danken aan Pleun die geweldig stond te keepen. In de tweede helft liep Unitas binnen 10 minuten 3 doelpunten uit, waarna het helemaal gebeurd was.  Een verdiende nederlaag was het resultaat. Snel vergrten en op naar de volgende competitiewedstrijd tegen ZSC. Eerst nog maar een keer lekjer oefenen tegen RWV komende zondag.