Datum

1 december 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

De laatste drie wedstrijden voor de winterstop zijn we begonnen tegen de nummer 4, RPC. Onder winterse omstandigheden begonnen we goed aan de wedstrijd. De bal ging lekker rond de eerste 15 minuten. RPC kwam er enkele keren goed door, maar gelukkig stond hun vizier niet op scherp of Eric stond in de weg. Na een van hun aanvallen onderschepten we de bal goed en met een flitsende counter kwamen we via Giel op 1-0 na een heerlijke pass van Niels S. Daarna zakten we wat weg en werd RPC steeds sterker. Vlak voor rust maakten zij de verdiende gelijknaker.
In de rust is er het e.e.a. besproken om het goed aan te pakken, want de drie punten wilden we wel in Oers houden. Met Pim in het doel voor de geblesseerde Eric gingen we voortvarend van start. De supporters waren nog niet allemaal terug van de thee of we stonden al op 2-1 door een intikker van Geert op goed doorzetten en aangeven van Erik.  Daarna controleerden we wedstrijd goed en gaven amper een kans weg. Tien minuten voor tijd maakte hun keeper een flinke overtreding op Bert, maar scheidsrechter Max liet lekjer doorballen. Gelukkig maar deze keer, want nu kon Niels S zijn goedspelende wedstrijd bekronen met een mooie solo en schitterende lob. Jammer dat zijn naamgenoot Geert niet scherp was vandaag, anders was de uitslag nog wat groter geweest. Al met al een prima wedstrijd en prestatie met hard werken door iedereen, waardoor er uiteindelijk een verdiende overwinning behaald werd.
Volgende week komt de koploper op bezoek en dan gaan we weer proberen de drie punten in huis te houden.