75'
... (penalty)

6e klasse 652

6 oktober 2019 10:00

Ondanks de regenval ging de wedstrijd gelukkig gewoon door. Een behoorlijke supportersschare zag een eerste helft waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Met Erik Botteram in de goal deze keer, kon Stan weer eens voetballen. Erik had enkele goede reddingen verricht op afstandsschoten, maar wij hadden uiteindelijk de grootste kansen. Zeker vlak voor de rust stonden de paal en lat in de weg.
De tweede helft was nog maar amper begonnen of Geert had de 1-0 er al in liggen na een assist van Tim "Billy" van Buel.  Acht minuten later lag de bal er weer in, nu met een assist van Geert en doelpunt van Tim.  Weer even later kopte Tim de bal goed voor het doel uit een corner en sloeg een speler van Bladella de bal in eigen doel. Nadere bestudering van de beelden konden niet uitwijzen of het inderdaad met de handen gebeurde of met het gezicht, maar dat maakte voor ons niet uit.
We hadden wedstrijd eigenlijk in de pocket tot een kwartier voor tijd. Ruud solliciteerde naar een volgende keepersbeurt met een handsbal (hij gad het net nuet klem) en Bladella pakte dit cadeautje goed uit 3-1. Daarna was de rust in ons spel weg, maar konden we gelukkig de winst vasthouden.
Vanaf de bank kwam nog een opmerkjng dat Kaylan maar één bal had gehad toe hij er in kwam. Dit werd door hem duidelijk gecompenseerd met een aantal spelers die hij later raakte. Erik B bedankt voor het keepen en Fons voor het fluiten (het drankje heb je nog tegoed van ons). Op naar volgende week met een uitwedstrijd tegen Riethoven.