Scheidsrechter

Roothans, J.C.W.H.

Accommodatie

Onbekend

Hier staat het wedstrijdverslag van de klinkende overwinning van de C1 van RKVVO

Nadat vorige week in het beker toernooi Wilhelmina Boys al met 6 - 0 verslagen werd, stond vandaag de beker wedstrijd tegen Waalre C1 op het programma.

de trainers begonnen met de volgende opstelling:

Rik
Wilco-Max-Diego-Benn
Rick-Dave
Melchior
Erik-Jerke-Bram

De mannen (en dame) van RKVVO waren toch van een andere klasse, al duurde het even voordat de eerste goal viel voor onze C1. De meeste aanvallen kwamen over links en "Mel" wist in de 13e minuut de openingstreffer te scoren. RKVVO liet duidelijk zien, met beter verzorgd voetbal dan Waalre, weg te willen gaan met een mooie overwinning. In de 17e minuut was het alweer Melchior, die nadat de keeper een inzet van Jerke wist te stoppen, de bal goed inschoot. De Waalrenaren kwamen nog even op 1 - 2 nadat onze keeper een "slipper" maakte, onze keep hield zijn goal voor de rest van de wedstrijd keurig schoon.
Dave wist vanaf de "16" een prachtige goal te maken na een goede combi van Bram-Jerke-Bram.

Na de rust, kwam Eric in de spits en verschoof Jerke naar rechtsbuiten, goede wissel van de trainer,  Eric scoorde 3 keer in de 2e helft ! Verder kwamen Eva, Meyron en Willem in de 2e helft in het veld. Uiteindelijk maakte Melchior de laatste goal en was er een prima overwinning van 1 - 7.

Met 2 overwinningen in de beker een mooie start en volgende week de eerste competitiewedstrijd tegen Roosendaal.