1 - 7

RKVVO JO8-3JM

4e klasse 42

19 september 2020 8:45

Na een zeer professionele warming up, die bijna geheel synchroon verliep (hulde aan onze coach Remco) gingen onze kanjers meteen krachtig van start. Dit leverde in de eerste minuten van de wedstrijd al een mooie kans op voor Elise. Onze kanjers bleven jagen en roken hun kansen wat meteen na de time out zich uitbetaalde en Wessel de openingstreffer op zijn naam schreef 0–1 ! Hierdoor werd

de motivatie nog extra gestuwd en voor we met de ogen hadden geknipperd schoot Thijs 0-2 binnen. Net voor rust kwam het schot van Thijs op de paal en wist Luuk hem in de rebound binnen te tikken, 0-3 ! In de tweede helft maakte Luuk de 0-4 met een schitterend afstandsschot. Eventjes lieten onze kanjers de aandacht in de verdediging wat verslappen en hoe uitstekend Thijn ook stond te keepen, deze was niet meer te houden 1-4. Hier werden onze kanjers dusdanig wakker van geschud dat ze daarna de focus niet meer lieten verslappen en tekende Wessel voor zijn 2e en 3e treffer van vandaag 1-6. In de slotfase van de wedstrijd maakte Thijs een mooie rush en wist de bal tot voorbij de keeper te spelen 1-7 ! De eerste overwinning van onze kanjers is binnen, Hoera en hulde !!!