Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Voorafgaand aan deze wedstrijd werd er gezegd om weer op '0' te beginnen en de strubbelingen bij uitwedstrijd te vergeten. De eerste helft gingen we voortvarend aan de slag. Na 3 minuten was het al 1-0 na een snelle actie van Tim B, een goede voorzet en vervolgens rustige intikker van Bert. Daarna gingen we goed door en in de 11e minuut scoorden een bijna identiek doelpunt. Deze keer was het Sven die rustig en beheerst de bal in het net schoof. Nadat Luc N al een keer de bal op de lat had geschoten (met rechts!), maakte hij op prachtige wijze de 3-0 na een assist met een mooie trap van Stef. Enige smet in de eerste helft was de gele kaart voor Erik en zijn tegenstander na een schermutseling. Voor beiden terecht. De scheidsrechter hield het goed kort, waardoor de wedstrijd niet uit de hand liep.
In de rust werd er gewaarschuwd dat we een tegengoal zo lang mogelijk moesten uitstellen en het liefst helemaal niet. Helaas scoorden zij na 5 minuten al de 3-1, waarna ze bloed roken. Het eerste kwartier na rust waren zij sterker en hadden we het geluk een paar keer aan onze zijde. Na veel pech, mocht dat ook wel een keer. Nadat Jesper in de 69e minuut weer na een snelle actie van Tim B de 4-1 maakte, leek de tegenstander gebroken. We speelden ook weer wat beter en konden uitlopen naar 6-1 via Kaylan (of was het een eigen doelpunt) uit een corner van Karam en een prachtig afstandsschot van Niels F die de bal van de tegenstander ontfutselde, zag dat hun keeper te ver voor het doel stond en niet langer wachtte en de bal over hem in het doel kreeg. Al met al een prima wedstrijd en complimenten voor jullie instelling en gedrag. Op naar de volgende.