Bosstraat 85
5555JA
VALKENSWAARD
tel. 040-2014789

Zondag was de kans om De Valk op een grotere achterstand te zetten op de ranglijst. Van de thuiswedstrijd weten we nog (met enige moeite) dat zij in een korte tijd doelpunten kunnen maken. Met dat in het achterhoofd gingen we op zich prima de wedstrijd in. Zelfs na een rommelige voorbereiding (te weinig broekjes in de tas, spelers die zich verslapen, nieuwe opstelling in elkaar flansen en noem maar op) was het Tim B die na een assist van geert de 0-1 maakte. Dat beloofde veel goeds, zeker na de vorige wedstrijd tegen Heeze. De eerste 30 minuten speelden we ook niet echt slecht, maar kregen weinig kansen. Beide keepers hadden geen grote reddingen hoeven te verrichten. Vlak voor rust was het De Valk dat binnen 5 minuten de achterstand omboog in een voorsprong. Zij wisten elkaar goed te vinden en wij hadden steeds meer moeite om de bal te controleren. Verder liet de passing ook vaak te wensen over (vaker trainen mannen?). De tweede helft kregen we ook geen vat op de wedstrijd en we zakten steeds verder weg. Nadat Tim B met een afstandsschot onverwachts de aansluitingstreffer maakte, was het weer De Valk dat nu binnen 3 minuten twee doelpunten maakte. Het laatste kwartier gooide we de druk omhoog, waarbij hun keeper het doel goed verdedigde. Uiteindelijk was het Jelle die vlak voor tijd de 4-3 maakte, wat ook de eindstand werd. Jammer maar helaas. Nu eerst maar Carnaval vieren en 13 maart gaan we het opnieuw proberen.