Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Na de slechte wedstrijd van vorige week, hadden we wel wat recht te zetten. Dat moest dan gebeuren tegen de nummer 2, Budel. Zij hadden pas 1 wedstrijd verloren en dat was tegen ons. De wedstrijd ging gelijk op en wij stonden weer goed. De bal ging rustig rond en wisten elkaar goed te vinden. In de eerste helft had Rik zich één keer moeten strekken om de bal uit de benedenhoek te tikken. Verder hadden wij enkele mogelijkheden gehad tot de 33e minuut. Het was Jesper die zich met een prachtige beweging achter zijn standbeeld vrij speelde, goed keek en met een fabuleus afstandsschot de bal over hun keeper tergend langzaam in het doel schoot van ruim 20 meter afstand. Tim H die bijna alles filmt, had deze actie volledig gemist. Jammer voor Jesper, want nu hebben we alleen de verhalen nog. In de tweede helft wilde Giel natuurlijk ook zijn doelpunt meepikken, om niet te ver achterop te raken bij Jesper qua doelpunten. Hij eiste een vrij trap op en kruldeze dusdanig scherp voor het doel dat de goed keepende keeper van Budel deze keer kansloos was, 2-0! In de 78e minuut kwam Budel terug in de wedstrijd en was het nog even billenknijpen langs de lijn. Deze keer wisten we wel de drie punten te houden, het zat dus een keertje mee. Vermeldenswaardig is nog dat "Pietje" met een mooie kopbal uit een corner van Giel bijna scoorde en Kaylan een prachtig schot gekeerd zag worden door de keeper. Complimenten voor een goede wedstrijd, voor de eerste helft. Op naar Marvilde!