Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Na de gewonnen oefenwedstrijd vorige week tegen het 8e, gingen we vandaag van start met onze eerste competitiewedstrijd dit seizoen tegen UNA. Deze wedstrijden blijven altijd bijzonder. Met een fotograaf langs de zijlijn ging UNA voortvarend van start. Misschien beter dan we hadden verwacht. Wij waren eigenlijk vanaf het begin af aan slordig in de passing, maarde wedstrijd ging gelijk op. Vlak voor het eerste wisselmoment kregen we een vrije trap op bijna 30 meter afstand van de goal. Tom nam deze op zich en probeerde het vanaf deze grote afstand. De bal werd afgekest, maar Giel was er als de kippen bij om de bal er in te tikken, 1-0. Daarna leek er eigenlijk weinig aan de hand en was het wachten op de 2-0. Dan zou UNA wel breken. Helaas ging het geheel de andere kant op. Vlak voor rust werd een van afstand geschoten bal nog aangeraakt en viel precies over Rik in het doel , 1-1.
UNA moest het voornamelijk hebben van afstandsschoten en hadden hier wat geluk bij. De tweede helft was nog maar net begonnen of zij scoorden weer. Na balverlies van Kaylan, schoten zij weer van grote afstand en wederom viel de bal in het netje. Nog geen drie minuten later werd het zelfs 1-3. De wedstrijd werd er helaas niet beter van en er kwamen ook steeds meer kleine irritaties binnen het veld. Tien minuten voor tijd kon Kaylan uit een pingel de aansluitingstreffer maken en dat deed hij ook op een heel rustige wijze. We gingen daarna volop op zoek naar de gelijkmaker en het was pas in blessuretijd dat Tim B de gelijkmaker op het scorebord kon zetten. Meer verdienden we vandaag ook niet. Volgende week tegen de nummer vier van de ranglijst RPC. Dan zullen we beter voor de dag moeten komen om de punten mee naar huis te nemen.