Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Jazeker, driepunter. De eerste drie punten zijn binnen en verdiend. Na een heerlijke eerste helft met goed voetbal ging het scoreverloop heen en weer. Met mooie doelpunten van Max (uit een vrije trap in de kruising), Karam (draaiend de kruising in) en Stefan met een mooi afstandsschot gingen we met 3-2 aan de thee.
In de tweede helft liepen we uit naar 5-2 met doelpunten van Geert, deze keer wist hij wel het vijandelijke doel te vinden. Nadat Kaylan vlak voor tijd het veld moest verlaten met een gele kaart in de pocket, kregen we het nog onverwacht moeilijk. De Valk wist in enkele minuten tijd het nog erg spannend te maken, maar gelukkig konden we de winst in Oers houden. Top gespeeld en op naar de volgend overwinning volgende week.