Scheidsrechter

A.J.W.M. Liebregts

Accommodatie

Onbekend

EEn beetje later dan gebruikelijk toch nog even een kort verslag geschreven.  Na een stijgende lijn van de afgelopen twee weken, konden we dit helaas niet voortzetten. We waren duidelijk niet bij de les, want binnen een minuut stonden we al met 1-0 achter.  Gelukkig kon Tim B ons na een kwartiertje op gelijke hoogte brengen. Als we het scoreverloop verder bekijken, dan was de wedstrijd enkele minuten later al beslist. Over de hele wedstrijd gezien waren we weer niet de mindere, maar we hadden zeker een offday, dat kan wel eens gebeuren. Na een weekend rust, kunnen we de 21e aan de bak tegen de hekkensluiter Marvilde. Dan zullen de neuzen dezelfde kant op moeten staan en de drie punten in eigen huis moeten houden.  Alsof een nederlaag niet voldoende was, moesten Giel en Karam de wedstrijd eerder beeindigen wegens een blessure. Giel verwachten we er weer snel bij te hebben. Wat Karam betreft is zijn seizoen tot de winterstop voorbij met een gescheurde hamstring. Een goed herstel gewenst Karam!