RKVVO 7 verliest eerste wedstrijd van DOSL.

5 - 2

RKVVO 7 (zon)

Mannen Zondag reserve, 7, 5e klasse 28

16 september 2012 10:00

Na de doelpuntrijke overwinning van vorige week, gingen we met een goed gevoel naar Leende om het daar op te nemen tegen DOSL 4. Ondanks blessures en afmeldingen waren we toch met 13 man van ons eigen team.

De wedstrijd begon erg voortvarend voor DOSL 4 en binnen 10 minuten stonden ze al op een 2 - 0 voorsprong, waarbij RKVVO nog niet echt wakker was. Hierna herpakte we ons wel wat, maar DOSL bleef erg gevaarlijk door snelle uitvallen via goede en verre uittrapeen van de keeper. Toch duurde het nog tot ver in de eerste helft voordat DOSL weer tot scoren kwam. Bij een uitval, waarbij toch op zijn minst gedacht kon worden aan buitenspel, wist DOSL 4 de 3 - 0 russtand op het bord te zetten.

Met wat omzettingen in de rust, ginge RKVVO 7 op zoek naar een doelpunt. Al snel kopte Joris een bal goed door op Jeroen Voss, die de keeper prachtig verschalkte en zo de 3 - 1 op het bord bracht. Even later maakte DOSL hands in het strafschopgebied. Zo kon Sjoerd binnen 5 minuten de 3 - 2 scoren. De wedstrijd was nu weer open.
RKVVO bleef verder zoeken naar de gelijkmaker. DOSL bleef gevaarlijk met de lange bal naar voren en uit een van deze uitvallen scoorde ze de 4 - 2.
Sjoerd bracht RKVVO bijna weer terug in de wedstrijd met een schot van grote afstand over de ver voor zijn doel staande keeper. Helaas mikte hij net te hoog. Even later gooide DOSL de wedstrijd helemaal in het slot door een hoekschop bij de eerste paal binnen te koppen en zo de eindstand op 5 - 2 te brengen.

Helaas dus geen overwinning in de eerste competitiewedstrijd in de 5e klasse. Volgende week komt Oirschot Vooruit 7 op bezoek. Zij verloren eerder dit zeisoen met 3 - 0 voor de beker van RKVVO 6. Hopelijk dat ook RKVVO 7 de drie punten voor Oers volgende week weet te behouden.