Rooijseweg 7 -9
5691PA
SON EN BREUGEL
tel. 0499-473393

Met een aantal spelers die de laatste thuiswedstrijd wilde opgeven om voor de derde plek te strijden en een paar aanvulleingen, gingen we de wedstrijd vol goede moed in. Met een lekker zonnetje en spelend op gras, lieten we een groot deel van de eerste helft goed voetbal zien. De grote kansen bleven echter uit. Aan het eind van de eerste helft brandde het echter los. Na een mooie pass van Bert maakte Geert de 0-1 in de 39e minuut. twee minuten later viel de bal op een gelukkige wijze via de uitkomende Rik voor de voeten van een SBC speler die de gelijkmaker scoorde. Weer twee minuten later maakte Geert op magistrale wijze uit een vrije trap de 1-2. Keurig vie de onderkant van de lat werd de bal onhoudbaar inschoten, waarbij er zelfs geklpat werd door de staf van SBC. Dit gaf ook de sfeer aan van de wedstrijd. In de tweede helft bleven we goed spelen, maar de fut was er een beetje uit bij beide ploegen. Tegen het eind van de wedstrijd drong SBC meer aan, want zij hadden aan een gelijkspel genoeg om derde te worden. De grootste kans in de tweede helft komt op naam van Pietje die op onnavolgbare wijze de bal via zijn achterhoofd of schouder tegen de paal zag komen. HIj was duidelijk op zoek naar een doelpunt, maar dat er helaas niet meer in.
Terugkijkend hebben jullie een mooi seizoen gedraaid met een mooie derde plek. Verder een raar seizoen waarin clubs uit de competitie vertrokken, geseponeerde rode kaart, verklaringen aan de KNVB mbt tot rode kaart en het dieptepunt een gestaakte wedstrijd. We gaan allemaal genieten van een vakantie en volgende seizoen weer aan de bak.