Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Nadat DVS een midweekse wedstrijd had verloren, was het nu voor ons er op of eronder. Alleen winst zou ons nog de mogelijkheid geven om kampioen te kunnen worden met UNA en SBC op de loer. We begonnen goed en kwamen nar een kwartier op 1-0 via een doelpunt van de zieke Glenn. Niet veel later was voor hem de wedstrijd voorbij, omdat het gewoon niet lukte. De eerste helft verliep gelijkwaardig, maar het was DVS dat aan het eind van de eerste helft de achterstand binnen 10 minuten wist om te draaien. naar 1-2. De tweede helft moesten we uit een ander vaatje tappen en dat deden we ook. Geert had een uitgelezen mogelijkhgeid om ons terug in de wedstrijd te brengen, maar miste helaas het doel. Daarna kregen we nog verschillende kansen, maar we waren vandaag niet scherp. Dat DVS in de laatste minuut de 1-3 maakte uit een counter is voor de statistieken. We hebben het helaas niet gered en DVS kunnen we wel vast feliciteren met het kampioenschap. Voor ons rest de strijd om de tweede plaats waar we vol voor zullen gaan, beginnende met de wedstrijd tegen UNA aanstaande zondag.