Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Het eind van de competitie komt dichterbij en we zullen elke wedstrijd moeten winnen om nog kans te maken op het kampioenschap. Misschien dat er vandaag te licht over werd gedacht en dat we Dommelen wel even zouden verslaan. Na een goed begin, kregen we wel enkele kleine kansen, maar dommelen had zeker enkele waarschuwingen gegeven in de vorm van gevaarlijke uitvallen. Nadat zij op voorsprong waren gekomen in de 14e minuut, zakten wij steeds verder weg. Geheel verdiend kwamen zij zelfs op 0-2 en zo gingen we ook de rust in. Er moesten Rie punten behaald worden, anders zou het kampioenschap wel erg ver liggen. Met goede moed gingen we de 2e helft in. In de 54e minuut kregen we een pingel, maar Tom wist dit niet te verzekeren. In de 67e minuut wist Geert de aansluitingstreffer te maken en gingen we er eens goed voor zitten. Vervolgens vielen er aan de zijde van Dommelen verschillende gele kaarten en ook aan onze zijde een gele prent voor Willem. Een kwartier voor tijd maakte Ruud de gelijkmaker met een afstandsschot dat via de paal er tergend langzaam in rolde....2-2. In de periode erna kwamen we tegen 9 man te staan, waarbij zij de betere kansen kregen. Op een of andere manier konden wij de wedstrijd niet naar onze hand zetten en was het Dommelen dat met de Rie punten naar huis ging met een doelpunt in de slotminuut. Het is dat later bleek dat ook DVS en SBC verloren hadden, zodat het nog steeds spannend blijft. Uithuilen dus en 23 april de topper tegen DVS met hopelijk een beter Oers.