Zwagemaker, R.

Accommodatie

Onbekend

Voorbeschouwing

Aanstaande zondag reist RKVVO af naar Vught en speelt tegen Zwaluw VFC. Zwaluw VFC is een ploeg die drie jaar geleden nog in de vierde klasse speelde. Een jonge, voetballende ploeg die schijnbaar nog moet wennen aan de tweede klasse. In de tot nu toe gespeelde vijf wedstrijden werd slechts een keer gewonnen en vier keer verloren. In deze duels werd vier keer gescoord en kregen de Vughtenaren twaalf doelpunten tegen. Opvallend is dat beide andere Veldhovense verenigingen al tegen Zwaluw hebben gespeeld : Rood-Wit verloor met 2-0 in Vught, Marvilde won met 3-1 in Veldhoven.

Foto wedstrijd Zwaluw VFC - Rood Wit van 9-9-2012

RKVVO staat op een trotse gedeelde tweede plaats. Een goed moment om Zwaluw VFC voor de derde keer kennis te laten maken met een Veldhovense ploeg. We gaan er voor!!!

Wedstrijdverslag

In de voorbeschouwing werd aangegeven dat RKVVO er voor zou gaan. RKVVO was geen schim van de wedstrijd van vorige week tegen Theole. De ploeg speelde fantasieloos en ongeinspireerd.

Zwaluw VFC - RKVVO weinig te beleven.

Een slechte wedstrijd in Vught waarbij beide ploegen ver beneden hun kunnen presteerden.

RKVVO had in de eerste helft een licht veldoverwicht, maar had geen kans om tot een doelpunt te komen. Zonder Pieter Jansbeken in de ploeg startte RKVVO deze middag, zijn vervanger was Jasper Mol. Hij was een van de weinigen die wel zijn niveau haalde.

Na 21 minuten viel Rutger van Oorschot geblesseerd uit en werd vervangen door Kaz Schellekens. Na 27 minuten kwam de eerste en enige kans voor RKVVO in de eerste helft, die door de keeper van Zwaluw VFC onschadelijk werd gemaakt. Zwaluw VFC kon tot nu toe helemaal geen vuist maken.

Ruststand 0-0

In de 51ste minuut leek RKVVO op voorsprong te komen, maar het schot van Martijn Antonis werd door een verdediger van Zwaluw van de lijn gehaald. Een uitval van Zwaluw VFC bracht hen bijna op voorsprong, deze poging sprong via de lat het veld weer in.

RKVVO wisselde in de 69ste minuut nog 2 spelers, Wesley van Reijen kwam voor Kaz Schellekens  en Jordy Verhoeven voor Bram van Sambeek. Veel maakte het niet uit, het werd alsmaar slechter.

Eindstand 0-0

De mening van Zwaluw VFC in het Brabants Dagblad :

- Zwaluw VFC - RKVVO 0-0. "Lekker gevoetbald en één punt gewonnen", was de conclusie van Jan Mangé, leider van het Vughtse Zwaluw.