Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Na het verlies tegen DVS was het nu er op of er onder tegen UNA met de eerste plaats als inzet. Theoretisch zou een van ons nog kampioen kunnen worden.. UNA begon heel sterk en konden binnen een halve minuut al op voorsprong komen, maar dat gebeurde gelukkig niet.  In de 9e minuut lag de bal er echter toch in. Daarna gingen de wedstrijd heel gelijk op tot vlak voor rust. Zij scoorden de 0-2 en een kater met de thee lag in het verschiet. Gelukkig kon Geert met een flinke uithaal de bal in het doel werken, die uit de kluts voor zijn voeten kwam, 1-2. In de tweede helft kreeg UNA een pingel en die ging er er voor ons helaas goed in. In de 61e minuut gaf Jelle een mooie steekbal, waarna Tim beheerst hun keeper omspeelde en de bal het doel in schoot, 2-3. Met nog een half uur te gaan kon het nog, maar dat kwam er in de praktijk niet meer uit. UNA ging met de overwinning aan de haal en wij kregen de derde nederlaag op rij te slikken. De competitie loopt op het eind, maar wij ook zo te zien. De conditie liet te wensen over, terwijl dat juist verbeterd zou moeten zijn. Verder vielen Tim B en Youri nog een uit met een blessure, zodat we de laatste wedstrijden weer moeten gaan puzzelen. Nog drie wedstrijden te gaan en een derde plek moeten we dit seizoen toch wel kunnen realiseren, beginnende met zondag een overwinning tegen Gestel. Paul en ik zijn er dan niet bij, maar hebben alle hoop gevestigd op Mick.