Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 7 108

Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Met Mick vanaf vandaag aan het roer zouden we eens kijken hoe het zou gaan. Gelukkig was Mick net op tijd om de mannen toe te spreken. Met een vooruitziende blik had hij daarom de opstelling gisteren maar vast verstuurd. We zouden aan een gelijkspel genoeg hebben, maar de drive was aanwezig om te winnen. Vantevoren waren jullie gewaarschuwd voor de ervaring van RWV. Enkele jaren geleden gingen we bij hun voor de bijl in de beker. Toch duurde het tot de 17e minuut dat het eerste doelpunt viel. Na een corner van Youri ging de bal als een streep het doel in via Sven. RWV kwam nog even terug op 1-1 na een onhoudbare kopbal, maar al snel bracht Willem ons weer op voorsprong. Op slag van rust bracht Kaylan ons op 3-1 na een behoorlijke communicatie fout in de verdediging van RWV. Tim B stond er ook goed bij om de druk er op te zetten.
De tweede helft werd er goed gespeeld. Mick had aangegeven vroeg druk te zetten, zodat zij niet de kans kregen om te combineren. Willem stond bij een aanval weer op de goede plek voor de 4-1. Erik maakte na een solo de 5-1 waarna het aan Geert was om ook te scoren. Willem werd weer gebracht voor een mogelijke hattrick, maar dat was hem niet gegund. Het was toch weer Geert die in twee minuten tijd twee keer scoorde. Bij zijn laatste goal had hij wat last van zijn oren dachten wij, omdat zijn zijn vingers er in stopte, maar dat was een afspraak met Tom hoorden we achteraf. De uitslag had nog veel hoger uit kunnen vallen, maar dit was prima. Allemaal top gewerkt en gespeeld en de zevenklapper was een feit, oftewel volgens onze Tom voor Pedro. It was een sevenklepper. Op naar de eerste competitiewedstrijd.