Sportpark 3
5541PC
REUSEL
tel. 0497-641514

Met een team vol geblesseerden, half fit door blessures of het piratenfestijn gingen we met enkele gastspelers op weg naar Reusel. Het was de laatste wedstrijd voor de winterstop en we moesten echt winnen om een beetje aansluiting te houden. De eerste helft ging gelijk op, waarbij beide ploegen wat kansen hadden. Het was tocht Reusel dat uit een scrimmage op 1-0 kwam. Nog geen acht minuten later kreeg Luc W een dot, wat zeg ik, een gigantische dot van een kans maar hij wist de bal helaas niet in een open doel te leggen. We werden het tweede gedeelte van de eerste helft steeds sterker en fit werd beloond met de 1-1 op slag van rust. Een afgemeten voorzet van Kaylan werd door Tim van de B netjes ingekopten. De weinige minuten die Kaylan vandaag speelde waren wel waardevol deze keer.
De tweede helft gingen we door waar we gebleven waren. Uit een terechte pingel maakte Stef de 1-2 en ongeveer een kwartier voor tijd Ruud, jazeker onze eigen Ruud de 1-3 met een strak schot op een terug gelegde bal van Tim B (Billy). Dit kwam Reusel gelukkig niet meer te boven. Met drie schoten op de lat en een op de paal, waren we enkele keren goed weg gekomen. Deze keer viel het bekende muntje een keer onze kant op. Nu enkele weken rust en 21 januari weer aan de bak met een inhaalwedstrijd tegen EFC. Terugkijkend op de eerste helft van de competitie kunnen we spreken van een wisselvallige. Er zaten wedstrijden bij die we zeker niet hoefde te verliezen zodat we nu ergens in de middenmoot staan. Op naar de tweede helft van het seizoen met hopelijk wat meer constant voetbal.