Meer 15
5525KS
DUIZEL
tel. 0497-514770

Na een goede start wilde we dit tegen Dosko uit Duizel doorzetten.  Mick had de nodige uitleg gegeven en daarvoor zelf een heel groot bord met kleine magneten meegenomen. Het was voor iedereen duidelijk wat ze moesten doen, nu nog een en ander in de praktijk brengen. Het liep in de eerste helft iets anders dan wat de coach voor ogen had. Na twee goede kansen gemist te hebben, rook Duizel hun kans. Hun nr 8 maakte telkens dezelfde passeerbeweging en het werkt ook nog. HIJ maakte er binnen een minuut twee, waardoor het voor ons een lastige wedstrijd zou gaan worden. Diezelfde speler maakte voor rust de 3-0, zodat wij aan de bak moesten. De tweede helft waren wij veel in balbezit, zonder vaak gevaarlijk te worden. Duizel kwam amper over de middellijn en verdedigde prima. Zij hebben een goed team dat positioneel sterk speelde. Deze keer konden wij helaas geen vuist maken. Op naar de volgende pot en dat is de bekerwedstrijd tegenb SBC.