Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Na het succes in de beker, mocht de nieuwe coach Mick het laten zien in de competitie.  We gingen voortvarend en speelden een prima eerste helft. Het duurde echter tot de 14e minuut voor we op voorsprong kwamen via Pedro. Tien minuten later was het al 3-0 en wist Valkenswaard dat er bij ons niets te halen viel. Warley maakte de 2-0 en Geert de 3-0 uit een penalty. Tom probeerde de penalty nog op te eisen, maar dat ging gelukkig niet door. Daarna werd het spel bij ons wat minder en werd er niet makkelijk gespeeld zoals jullie het doen bij de training. In de rust zou Mick de boel weer op de rails zetten, dus iedereen was benieuwd of er al meteen aan het doelsaldo gewerkt zou worden. De tweede helft konden we echter grotendeels schriftelijk afdoen. Pas toen Giel, jazeker Giel, na een mooie rush de 4-0 maakte in de 80e minuut kwam er weer spirit in het team. Twee minuten later tikte Geert de 5-0 binnen wat ook de eindstand was. Geert heeft weer aan zijn score kunnen werken en mag even op vakantie. De eerste punten zijn binnen, maar de competitie is nog lang en we zullen ongetwijfeld nog sterke tegenstanders tegenkomen.