Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Na twee nederlagen in de competitie en beker, moest er weer eens gewonnen worden. Mick gaf voor de wedstrijd nog eens duidelijk aan wat er anders moest en met behulp van enkele gastspelers gingen we dus vol goede moed aan de gang. De Weebosch had eerder al een verdienstelijk gelijkspel behaald tegen Dosko en we waren dus gewaarschuwd. Die goede moed werd meteen duidelijk, want al binnen twee minuten stond het 1-0 door een doelpunt van Jelle met een assist van Tim B. Niet veel later was het al 2-0 via Geert die een terugkerende bal van de bal na een schot van Tim B de bal er rustig intikte. Deze snelle en verrassende start kwam De Weebosch niet te boven en wij gingen vrolijk door. In de laatste tien minuten van de eerste helft maakte Pedro (again) de 3-0 na (again) een assist van Tim B en Tom (eindelijk) de 4-0 na een goede assist van Joey. In blessuretijd kwamen we nog op 5-0 door een eigen doelpunt van De Weebosch. Tom probeerde er nog zijn voet tegen aan te krijgen, maar kwam net tekort, dus helaas geen tweede goal op zijn naam.
Kort na het begin van de tweede helft was het Tim B die na drie goede assists zelf ook een keer scoorde en nog geen twee minuten later was het Pietje die er met een prachtig afstandsschot de zevende op het scorebord zette. Met deze stand zakten we wat teruge en kon de tegenstander zelfs scoren. In de 81e minuut kreeg Kaylan een gele prent na flink inkomen. Hij was in de rust schijnbaar al gewaarschuwd door de scheids, maar dat was hij waarschijnlijk alweer vergeten. De laatste tien minutenwas het De Weebosch dat nog een keer scoorde en meteen erna bracjt Geert, na weer een assist van Joey de eindstand op 8-2. Een dik verdiende overwinning, met dank aan de gastspelers. Wanneer we de inhaalwedstrijd winnen, staan we op een gedeelde derde plek dus komend weekend wordt de wedstrijd tegen Reusel Sport een zeer interessante ontmoeting.