Past. Heerkensdreef 6
5552BG
VALKENSWAARD
tel. 040-2014233

Na de belabberde wedstrijd van vorige week, moesten we het deze zondag rechtzetten tegen Valkenswaard. Nu zonder apres ski in de benen zou het eigenlijk een stuk beter moeten gaan, en dat was het gelukkig ook. Er werd een stuk beter gespeeld en met Kaylan in de spits zou er weer gescoord moeten worden. Dat gebuerde al in de 10e minuut. DE gelegenheidsspits scoorde de 0-1. Het duurde daarna tot de 30e minuut eer de 0-2 werd gescoord door Tim B na een afgemneten voorzet van de andere Tim. Op slag van rust kreeg Pietje nog de gelegenheid om te scoren uit een vrije trap. De bal trapte hij keihard op de lat en kon nog net binnen de bebouwde kom blijven.
In de tweede helft gingen we goed door en kwamen via Tim H uit een penalty op 0-3, tot afgrijzen van Tom die na de wedstrijd moest aanvoelen hoe tijgerbalsem zijn werk deed. Pim maakte met een mooi afstandsschot de 0-4, waarna we het gas wat loslieten en Valkenswaard nog terug lieten komen tot 2-4. In de eerste helft hield Bram nog de "nul" met enkele mooie reddingen, in de tweede helft lukte dat hem helaas niet. Nu op naar de Carnaval waarin we gelukkig geen wedstrijden hebben. Er kan we gewoon getraind worden en kom dan ook allemaal, dan kunnen we hopelijk op 25 februari de eerste ploeg zijn die Oirschot Vooruit punten afsnoept.