Johan van der Heidendr 12
5571XL
BERGEIJK
tel. 0497-541233

Voor de wedstrijd werd er nog op gewezen dat Weebosch de laatste wedstrijden goede resultaten hadden behaald, maar we gingen vol zelfvertrouwen aan de bak. Het eerste half uur verliep zoals verwacht met een uitzondering: we scoorden niet. Hun keeper had al verschillende reddingen moeten verrichten en Jelle stond als stand-in keeper te wachten op zijn eerste bal. Vooraf werd er ook gezegd de verdediging goed neer te zetten, zodat Jelle niet veel te doen kreeg. Op een of andere manier kregen we de bal er niet in en bij de eertse aanval van Weebosch scoorden zij dus wel de 1-0. Wij gingen nog door en Geert kreeg nog een geweldige kans om voor de rust de gelijkmaker te scoren, maar werd daarvan weerhouden. Het leek een pingel, maar volgens de scheids niet. In de tweede helft gebeurde het nog een keer, nu was het een duidelijke pingel, maar wederom vond de scheids van niet. In de 52e minuut kwamen zij op 2-0 en daarna ging het even hard. Langs de lijn stonden we met verbazing te kijken omdat alles mis ging wat maar mis kon gaan. Gelukkig maakte Willem nog een mooie treffer, maar dat was voor de eer. Helaas was er niets meer te halen voor ons en nu dus maar op naar komende zondag tegen Reusel. Door de resultaten van de laatste weken, moeten we helaas steeds spelen tegen ploegen die boven ons staan. Hopelijk kunnen we daar de komende weken weer eens verandering in brengen.