De Rijtjes 1
5561BD
RIETHOVEN
tel. 040-2018273

Met. nog enkele wedstrijdden voor de boeg, wilden we deze weer eens gaan winnen. Mick had hoge verwachtingen, maar dat werd al na 7 minuten een stuk minder. Eric nam in de 3e de bal in zijn handen en de tegenstander begon direct te appelren dat het een terugspeelbal was waarop de scheids floot. voor een vrije trap. DE toon was gezet en we wisten waar we aan toe waren. Nog geen 4 minuten later was het al 2-0 na een kopbal uit een corner. De storm van Riethoven was toen even voorbij en wij kwamen steeds beter in het spel. Na een goed bal van Bert op Pedro, schoot hij (Pedro dus) de bal keurig in de kruising 2-1. Tom moest helaas uitvallen na een ongelukkige botsing, maar kon nog wel de gelijkmaker zien van Geert die de bal keurig via de paal binnen schoot.
De tweede helft lieten we een goede pot zien. Er werd alleen nog teveel gemopperd op elkaar. Dat moeten we echt laten, want dit heeft invloed op ons spel en elkaar. Niemand is perfect in ons team, anders speelden we wel op een hoger niveau. Riethoven kwam nog op 3-2 waarna wij weer scoorden via Warley (76e minuut) en Tim B (84e minuut) met een heerlijke boogbal. Kat in het bakkie zouden we denken, maar Riethoven wist in de 87e en 90e minuut nog twee keer te scoren waardoor wij weer met lege handen stonden. Kei hard gewerkt en jullie verdienden meer. Op naar de volgende wedstrijd komende zondag tegen Steensel.