Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen was er een tegen UNA. Waarbij we uit nog met een 5-1 nederlaag naar huis werden gestuurd, was het nu aan ons de beurt om iets terug te doen in deze derby. Voor beiden stond er niets meer op het spel, behalve het redden van de Veldhovense eer.  De wedstrijd kende een bijzondere start, want binnen een miuut kon in een onoverzichtelijke situatie Luc W de bal in het doel werken. Schijnbaar was het een ed, maar we geven Luc de credits. Helaas was de voorsprong van korte, wat zeg ik, heeeel korte duur. Nog geen minuut later kregen zij een pingel, die er onhoudbaar werd ingeschoten....1-1. Wat zou deze wedstrijd nog meer brengen na zo'n start, nou niet veel. Het ging in de eerste helft redelijk gelijk op, waarbij wij toch wel de grootste kansen kregen. Op slag van rust maakte Niels F met een mooi schot na goed doorzetten van Giel (die na drie maanden weer van de partij was) de 2-1. Zo gingen we ook de rust in. De tweede helft was vergelijkbaar met de eerste helft en de staf en reservespelers waren lekker aan het genieten van het zonnetje tot Tim B na aangeven van Niels F de keeper rustig omspeelde en de stand op 3-1 bracht. Dit mochten we niet meer weg geven. Tien minuten voor tijd maakte UNA echter 3-2 met een afstandsschot dat van af ze zijlijn wel houdbaar leek te zijn. DE spanning liep goed op en het was Jelle die de bevrijdende 4-2 maakte, zodat we de drie punten in huis hielden. Niels F scoorde zowel uit als thuis tegen UNA en werd door de aanwezigen als "man of the match" aangewezen, zonder een fles wijn of glas bier. Volgende week maandag de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen DVS.