Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

De wedstrijd tegen het nog ongeslagen Oirschot moesten we maar eens proberen hen de eerste verliespunten toe te brengen. Beide ploegen begonnen sterk aan de partij en het ging gelijk op tot Tom een missertje had waar zij goed van profiteerden 0-1. Nog geen twee minuten later braken zij goed uit en liet hun spits onze Rik kansloos 0-2. Het leek er op dat de wedstrijd gespeeld was, maar we bleven goed spelen en gaven niet op. Met een 0-2 gingen we de rust in en de tweede helft moest het dan maar gebeuren. Ik weet niet wat Mick heeft gezegd, maar de tweede helft lieten we af en toe heel goed spel zien, maar wat opviel was de inzet en positieve instelling van het hele team. Het was ook dik verdiend dat we in de 75e minuut op 1-2 kwamen via Bert, want we lieten behoorlijk wat kansen onbenut. Daarnaast had hun keeper enkele goede reddingen verricht. Met het laatste kwartier gingen we over naar 4-3-3 wat zich meteen uitbetaalde in de 2-2 door Kaylan na een strakke voorzet van Tim B. In deze sportieve wedstrijd moest Tim H en zjin tegenstander echter uitvallen na een ongelukkige botsing.  Oirschot gooide er nog een schepje bovenop, maar wij hielden goed stand zodat de wedstrijd eindigde in 2-2, waar er meer had ingezeten voor ons.  Klasse en goed gewerkt!